Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” zhvilloi një takim me banorët e Karmës. Banorët një prej problemeve kryesore që ngritën është mungesa e infrastrukturës ndërsa akuzuan bashkinë Vau Dejës për neglizhencë.

Kandidati Hila në fjalën e tij evidentoi si domosdoshmëri ndërhyrjen në infrastrukturë në këtë zonë si dhe i garantoi banorët për rikualifikimin e plotë të qëndrës së fshatit Karmë në mënyrë që ata të mos e braktisin vendin.

Artikulli paraprakSPAHIA: BASHKIA SHKODËR E HAPUR PËR TË GJITHË
Artikulli tjetërSPAHIA: SHKODRËN NUK MUND TA NËNSHTROJË ASKUSH