Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” është takuar me banorë të lagjes Kinoklub në qytetin e Vau Dejësit. Gjatë takimit me banorët e kësaj lagjeje në qëndër të qytetit, kandidati Hila u ndal tek projektet që ai ka gati për të implementuar në qytetin e Vau Dejësit, duke nisur që më rikualifikimin e hyrjes së qytetit, rrjetin e ujërave të zeza, termoizolimin e pallateve në qëndren e Vau Dejësit si dhe ndërtimin e një qëndre të re kulturore.

Kryetari i PD në Vau Dejës Gentian Ndoj nga ana tjetër ftoi të gjithë banorët që të votojnë për kandidatin Zef Hila në zgjedhjet e 14 Majit.

Banorët gjatë këtij takimi vlerësuan punën e katër viteve 2015-2019 të kandidatit Zef Hila dhe garantuan mbështetjen e tyre në zgjedhjet e 14 Majit.