Ashtu si edhe nje dite me pare jane vete qytetaret te cilet ankohen per sherbimin ne hipoteken e Shkodres, kane qene teme edhe ankesave te shumta te telefonuesve ne emisionin Info Plus.

Banoret e Shykodres dhe me gjere, kane bere public burokracite dhe sorollatjet e shumta te cilat vijojne prej vitesh ne zyrat e hipotekes ne Shkoder. Zyra e Regjistrimit te pasurive te paluajteshme ne Shkoder, eshte ne siten edhe te ministrise se Drejtiesise pikerisht per keto sorollatje dhe abuzime te cilet prej vitesh jane pjese e ketij institucione ne Shkoder, nje institucion I cili duhet te jete model per sa I perket sherbimit, kur dihet se prona eshte nje nga problematika kryesore e qytetareve.