“Hiqni kapelet”. Kjo ka qenë thirrja e protestuesve sot para godinës së teatrit kombëtar, drejtuar punonjësve të Policisë së Shtetit.

Sipas protestuesve, Policia e Shtetit dje shkeli ligjin dhe kushtetutën, ndaj dhunës së ushtruar dje protestë, ku pati edhe disa aktorë dhe aktivistë të shoqëruar.