Kjo është familja Haxhija që jeton mes shumë vështirësish ekonomike në fshatin Barbullush të bashkisë Vau Dejës.

Kryefamiljarët Drita dhe Fatmir Haxhija tregojnë për problemet e mëdha që kanë. I zoti I shtëpisë Fatmiri dhe djali tij Eljani janë të sëmurë ndërsa nuk kanë të ardhura përveç pensioneve ndërsa jetojnë në një shtëpi çatia e së cilës mund të shembet.

Ndërkohë Eurodita vajza e familjes Haxhija është 11 vjeçe.Vështirsitë ekonomike në mungesë të një banese ku mungon dhe tualeti kanë bërë që Eurodita të ketë ëndrra e një të rrituri e jo të të një fëmije .

Me lotë në sy 43-vjecarja tregon për pamundësinë për t’i plotësuar fëmijëvë të sajë nevojat bazë.

Familja Haxhia në fshatin Barbullush jeton në këto kushte prej vitesh ku varferia dhe skamja është mysafire e përhershme .