Drejtoria e Shërbimeve Sociale në bashkinë Shkodër ka vijuar aktivitetet sensibilizuese në kuadër të ditëve kundër infeksioneve të HIV/AIDS.

Nxënës dhe mësues të shkollës Edith Durham u bënë pjesë e këtij sensibilizimi që po prek gjithnjë e më tepër shoqërinë tonë. Shkodra njihet si qyteti i katërt në Shqipëri përsa i përket numrit të të prekurve nga infeskioni. Aktualisht numërohen 46 të prekur në Shkodër, ku 5 prej tyre janë raste të reja të shfaqura gjatë këtij viti.