AMBASADORI GJERMAN TAKOHET ME KRYETARIN E BASHKISË LORENC LUKA.Ambasadori i Gjermanisë në Shqipëri, Helmut Hoffmann ka folur nga Shkodra mbi çështjen e azilkërkuesve.

Hoffman ka deklaruar se numri i lartë i azilkërkuesve është një problem për Gjermaninë dhe kjo mund të rikthejë regjimin e vizave. Helmut hoffman, ambasadori gjerman ne shqiperi, ka qene ne shkoder ne nje vizite zyrtare. Gjate ketij takimi hoffman eshte takuar me kryetarin e bashkise se shkodres, ku eshte njohur ne lidhje me ecurine e investimeve gjermane ne shkoder.8305 shqiptarë kanë kërkuar azil në vendet e Bashkimit Europian, vetëm në 6 muajt e parë të vitit 2014. Në raportin e fundit në EUROSTAT, zyrës Evropiane të Statistikave, Shqipëria është e dyta në rajon për numrin e lartë të zilkërkuesëve. 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/7t5RVTTEgkI?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakJEAN TIROLE, NOBEL NË EKONOMI
Artikulli tjetërGJUETIA ME GJENERATOR DREJT ZHDUKJES