“DUHET NDËRHYRJE NGA INSTITUCIONET E PËRGJEGJËSI NGA SHOQATAT”Liqeni i Shkodrës vijon që të jetë në një situatë problematike. Kreu I forumit shqiptar për liqenin e Shkodrës Mahir Hoti

thotë se për liqenin ato që e kanë për detyrë vijojnë të mos marrin masa duke përmendur edhe shoqatat e organizatat e ndryshme mjedisore.Gjatë këtyre 24 viteve të fundit liqeni i Shkodrës gradualisht ka humbur thuajse identitetin si shkak i një sërë dëmesh të mëdha të ardhura nga papërgjegjësia institucionale dhe mungesa e ndërgjegjësimit të qytetarëve.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/_DK5ntRD0WA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakOBSERVATORI SIRIAN: 76 MIJË VIKTIMA NË 2014-N
Artikulli tjetërFESTIMET, FLUKS RASTESH NË URGJENCË