AVOKATI MBROJTËS I ZYRTARËVE TË ALUIZNI-t, HEDH POSHTË AKUZAT. Pas me shume se 5 ore gjykimi , ka marre fund edhe maratona e dhenies se mases se sigurise se dy ish zyrtareve te Aluiznit ne Shkoder, Besnik Kastrati dhe Rudi Beci.

Menjehere pas ketij vendimi, ka reaguar avoktati i te akuzuarve i cili ka hedhur poshte te gjitha pretendimet e prokurorise dhe te gjykates, duke i cilesuar si te pabaza te gjitha akuzat. Avokati Bujar Hoti, ka deklaruar se kjo ceshtje nuk do te lihet me kaq pasi do te apelojet ne gjykaten e apelit te shkodres,  ku shpresohet qe te merret vendimi i drejte.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/-waEWxj3MoU?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMIQËSORE NË KUJTIM TË ZAMIR SHPUZËS
Artikulli tjetërMIONARET E PAJTIMIT, PRAË FAMILJEVE TË NGUJUARA