BRITANI E MADHE

Ka ndërruar jetë në moshën 99-vjeçare Princi Filip, bashkëshorti i Mbretëreshë Elisabeth.

Duka i Edinburgut humbi jetën në Kështjellën e Windsor-it si pasojë e një sëmundje të rëndë.

Disa javë më parë Princi Filip doli nga spitali pasi iu nënshtrua një operacioni.

Martesa e tij me Mbretëreshën Elizabeta e 2 zgjati 74 vjet, me çiftin që festonte 70 vjetorin e tyre në 2017 dhe kanë pasur 4 fëmijë.