Drejtoria e tatimeve ne Shkoder ka filluar nga puna ne nisje te vitit 2016 me verifikimet ne zyre ne sistemin tatimor.

Duke folur për punën ne vazhdimësi drejtori Hysen Hysa rrëfen se nuk do te ketë me aksione intensive ne terren, por ketë periudhe kontrollet do te bëhen ne subjektet qe kane mundësi te larte rreziku për evazion fiskal. Akuzave te here pas hershme ndaj drejtorisë se tatimeve për dëmtimin e bizneseve, Hysaj ka dashur tu jape pergjigje . Te gjitha subjektet qe operojnë ne Shkodër po kalojnë ne skanerin e Drejtorisë se Tatimeve gjate muajit janar.Drejtori Hysen Hysa rrëfen se te gjitha bizneset janë trajtuar njësoj dhe askush nuk është favorizuar ne aksionet e punes se tatimoreve ne terren.sistemi aktual i kësaj drejtorie do te beje rakordimet e çdo subjekti duke zbuluar ne ketë menyre numrin e kuponëve qe i lëshohen konsumatorit.

Artikulli paraprakSHKODËR, ARRESTOHET 37 VJEÇARI, VODHI NJË BANESË
Artikulli tjetërMARSHIMI I PAQES NË SHKODËR, MESAZHE KUNDËR LUFTËS