Një ngjarje e paprecedentë është regjistruar në Ferizaj të Kosovës, ku një 35-vjeçare ka sulmuar mësuesen e vajzës së saj. Ngjarja ndodhi në shkollën “Naim Frashëri” në fshatin Zaskok.

Shkak është bërë një vërejtje që mësuesja kishte bërë ndaj vajzës, ndërkohë që 35-vjeçarja nuk ka rënë dakord dhe e ka sulmuar atë.

58-vjeçarja ka përfunduar në spital me lëndime në trup.