“Amazon” ka ndryshuar logon e aplikacionit për blerje, pas komenteve të ashpra se ngjason me Adolf Hitler.

Logoja sipas komentuesve, që kishte një shirit blu dhe një “buzëqeshje”, i ngjason mustaqeve të diktatorit nazist.

“Gjigandi” i teknologjisë Amazon ka ndryshuar modelin duke zëvendësuar “mustaqen” me një shirit blu të palosur.

“Ne e krijuam ikonën e re për të gëzuar klientët tanë me blerjen e tyre”, tha Amazon për BBC.