I nxehti I madh I fundjaves, I ka zbrazur rruget e Shkodres.

Megjithate, fokusi I kronikes sone jane moshat e thyera qe levizin neper kete te nxehte. Dhe secili prej tyre e ka nje arsye qe qarkullon ne zhegun e dites, paveresisht keshillave te mjekeve per rrezikun qe paraqet vapa e madhe per kete moshe.
E humorit te shkodranve, u shtohet edhe kjo mjeke italiane, qe gjendet me pushime ne qytetin tone. Ajo thote se si mjeke I keshillon moshat e thyera te mos levizin neper te nxehtin e mesdites, por sic shihet, as ajo vete nuk e zbaton kete keshille .

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/gZWVm8iOntU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA, DY ANËT E MEDALJES SË KËSHILLIT BASHKIAK
Artikulli tjetërVITI I RI AKADEMIK NUK DO TË KETË DEGË TË REJA, NË FOKUS BINJAKËZIMET