Këto janë pamjet e Shëngjinit në këto ditë të nxehta qershori.Temperaturat e larta deri në 40 gradë celsues kanë sjellë dyndje pushuesish në bregdet.E gjithë vija bregdetare nga Rana e Hedhur deri në Kune është e populluar, ku dominojnë shqiptaret e Kosoves.

Pushuesit thonë se Shëngjini i ka përmbushur në maksimum pritshmeritë e tyre, por kërkojnë më shumë rregull dhe pastërti.

Prej 1 qershorit kur është hapur zyrtarisht dhe sezoni turistik, numri i pushuesve në bregdetin e Lezhës ka ardhur gjithnjë në rritje, ndërsa bashkia ka përqëndruar të gjitha shërbimet e saj në bregdet për të ofruar rregull dhe pasterti.

Artikulli paraprakKONCERT NË DITËN BOTËRORE TË MUZIKËS
Artikulli tjetërRIKTHEHET ENERGJIA ELEKTRIKE NË TIRANË E RRETHE, REAGON OST: DEFEKTI KA FILLUAR NGA LINJA E INTERKONEKSIONIT ME GREQINË, SHKAK TEMPERATURAT E LARTA