Nje tjetër ndryshim ne radhët e drejtorive ne Shkodër.

Iken Blediana Osja dhe ne vend te saj ne zyren vendore te arsimit eshte komanduar Sindis Kopliku.

Pritet qe ditet ne vijim te kete te tjera levizje sipas burimeve.