IKMT ka zbarkuar ne fshatin Rrjoll te njesise administrative Velipoje me qellim prishjen e ndertimeve qe jane pa lejen e posaçme.

Ne mesditen e se henes mjetet dhe forcat e IKMT-se jane vendosur ne Rrjoll ku mesohet seka patur dhe nje konfrontim mes banoreve te Rrjollit dhe forcave te IKMT-s.Per kete eshte kerkuar ndihma policise dhe FNSH e Shkodres ka shkuar ne Rrjoll.Sipas banoreve qe u jane prishur objektet , nuk ka patur asnje lajmerim per prishje dhe ato jane habitur kur kane pare IKMT-ne dhe mjetet qe u prishnin pronen e tyre.Objektet jane ne toke private ose ne toke e cila eshte ne proces te kthimit e kompensimit te prones.Mesohet se jane shoqeruar ne polici  4 persona qe kane kundershtuar prishjen.