POSTIMI I ILIR BEQAJ

Për këdo që po habitet nga patronazhimi elektoral, ani pse, edhe në Shqipëri bëhet nga çdo subjekt elektoral apo nga çdo kandidat edhe për këshilla bashkiakë prej shumë vitesh, dikur me letër e laps dhe sot me smartphone, le të kërkojë nëpër fjalorë fjalën angleze “canvass”.

Canvassing bëjnë edhe Democratic Party në ShBA dhe Labor Party në Britaninë e Madhe.