SHKODRA, KUKËSI DHE LEZHA 3 QARQET ME NUMRIN MË TË MADH TË TË PAPUNËVE .

Organizata nderkombetare e punes ka realizuar kete te merkure ne ambjentet e hotel coloseu workshop-in me teme “qendrueshmeria e pakteve territoriale te punesimit” me pjesemarrjen e tre qarqeve me problematike ne shkalle vendi sa I takon nr te larte te papunesise, Shkoder, lezhe dhe kukes
Kryetari I keshillit te qarkut Shkoder maxhid cungu si nje nga perfaqesuesit e qarkut me te madh me problem te punesimit ka treguar per rendesine e ketyre aktiviteve ne kuader te nxitjes se punesimit
Perfaqesues te ministrise se mireqenies dhe onp kane treguar se qarku I shkodres, kukesit dhe lezhes jane tre qarqe me nr me te madh te te papuneve keshtu gjate ketij workshopi   u diskutuan eksperienca e ptp ne te tre qarqet e perzgjedhura, cfare funksionoi mire dhe cfare ka nevoje per tu permiresuar gjithashtu rimarrja e modelit te ptp ne keto tre qarqe per tu perdorur ne qarqe te tjera te shqiperise.

Artikulli paraprakPËRPLASEN, NISHANI – RAMA
Artikulli tjetërMASAKRA E SREBRENICËS, HOLLANDA FAJTORE