Në qytetin e Shkodrës ka mbërritur Imami I Qabes së Madhërueshme Abdullah Avad El – Xhuheni. Gjatë faljes së namazit në xhaminë e Parrucës, imami dha mesazhin e ruajtjes së besimit dhe fesë islame.

Ndërkohë, I ftuar në këtë pritje të organizuar për imamin e Qabes së Madhërueshme ishte kryetari I Komunitetit Mysliman të Shqipërisë Bujar Spahiu.

Myftiu I Shkodrës, imam Muhamed Sytari tha se vizita e imamit të Qabes në Shkodër nuk është e rastësishme.

Imami i Qabes së Madhërueshme Dr. Abdullah Avad El – Xhuheni drejtoi namazin e akshamit dhe mbajti ligjeratën në xhaminë e Parrucës