Ka zgjedhur vendin e tij te Lindjes per te promovuar librin me poezi “In Love” Publiçisti dhe Poeti i mirenjohur Lezhjan Preç Zogaj.

Libri ka Permbedhje me poezi lirike dashurie i cili fillimisht eshte prezantuar ne Tirane ne Panairin e librit vjeshten e vitit te kaluar, ndersa ne Lezhe u prezantua ne prag te shen valendtinit diten e te dashuruar, ku vete autori u shpreh se lexuesit mund ta gjejne veten ne kete shen valentin. Poeti Zogaj jo pa qellim zgjodhi Lezhe per te promovuar Librin e tij me poezi “In Love”, ku nje dedikim ju e ka bere miqve te tij te shkolles poetike te Lezhes.

Lexues dhe dashamires te librit perbenin nje auditor te madh i cili pranoi te qendronte edhe ne kembe, ndersa degjoheshin poezit e recitura nga nxenesit e gjimnazit “Hydajat Lezha”ne Lezhe.