Me qellim permiresimin e higjenes ne shkollat e Malesise se madhe, eshte bere inagurimi i dy Çezmeve te ujit te pijshem pas celjes se dy puseve ne mjediset e dy shkollave, asaj 9 vjecare “Abdyl Bajraktari” dhe shkolles se mesme “Sherif Hoxha”.

Investim ky I kryer nga shoqata e vendeve te mbreterise Arabe , Gjysem Hena e Kuqe.

Duke nisur keshtu rrugen e bashkepunimit i kesaj shoqate me Bashkine e Malesise se Madhe edhe per te tjera projekte. Ndaj kryetari I bashkise Tonin Marinaj gjate leshimit te ujit te pishem se bashku me presidentin e kesaj shoqata z, Hamad Benandnnabi, e ka theksuar kete zi nje nisem te mbare.

Keshtu per presidentin e kesaj shoqate ishte rezervuar nje certificate mirenjohje… Ketu duket se ka marre udhe nje bashkepunim I kesaj shoqate me bashkine m,madhe duke u shprehur se do te kete te tjera investime ne dobi te qytetarve edhe ne M,madhe