Është zgjedhur pikërisht dita e krishtlindjes për ti dhuruar qëndrës së qytetit në Vau Dejës, shtatoren e re të shenjtores shqiptare Nënë Tereza.

Ipeshkvi i Dioqezës së Sapës dom Simon Kulli para besimtarëve të pranishëm, u shpreh se kjo shtatore eshte nje dritë për mbarë qytetin e Vau Dejësit dhe për mbarë besimtarët.Kryetari i Bashkisë Vau Dejës, Zef Hila, në fjalën e tij u ndal tek figura e Nenë Terezës, tek rëndësia e kesaj shtatore dhe kontributi që vetë nënë tereza beri për Bashkinë Vau Dejës

Shtatorja e re, e Nënë Terezës, vjen si kontribut i Bashkisë Vau Dejës, nen kujdesin e Kryetarit e Bashkise Zef Hila, se bashku me ipeshkvine e Spaes dhe nje grtup donatoresh qe kane kontribuar ne ndertimin e kesaj shtatore ne qender te Bashkise Vau Dejës