INVESTIMI ËSHTË REALIZUAR NGA MYFTINIA ISKENDERUN.
Inagurohet Xhamia e re e fshatit Barbullush të komunës Bushat.  Xhamia e cila do të mbajë emrin  Iskenderun është plotësisht e re, ku për inagurimin e saj kanë marrë pjesë dhe përsonalitetet më të shquara të besimin Musliman në Shqipëri por dhe në Turqi.

Madje për ti dhënë dhe rëndësinë e duhur, në këtë ceremoni ka marrë pjesë dhe Ambasadori Turk në Shqipëri. Në fjalën e hapjës, Myftiu i Shkodrës përvecc falenderimeve për investitorët  e kësaj Xhamie u ndal dhe tek rëndësia e vlerat që përcjell kjo Xhami.
Po ashtu nuk ka munguar dhe fjala përshendetëse  e Ambasadorit Turk në Shqipëri, Hidajet Bajraktar.
Xhamia Iskenderun në Barbullush është mundësuar nga Xhamia Iskenderun në Turqi me një investim prej 300 mijë dollarësh. Investime këto të dhuruara nga populli i Xhamisë Iskenderun. Mëgjtihatë rol të rëndësishëm në investim të kësaj Xhamie ka dhe Myftinia e Shkodrës, por dhe Komuna e Bushatit.

 

 

 

Artikulli paraprakLAJME SHKURT
Artikulli tjetërPASTRIMI I LIQENIT TË SHKODRËS