Mësuesi i një province indiane u përball me një sfidë të madhe në periudhën pandemike. Vështirësitë e teknologjitë, e pamundësitë hera herës edhe sinjali e bëri disi të pamundur t’ia dilte me armikun e padukshëm.

Prej një viti tashmë shkollat në indi janë mbyllur për parandalimin e infektimeve gjë që ka bërë që ankesat për mësimdhënien referuar qeverisë të jenë të mëdha dhe të vazhdueshme.

Pavarësisht kësaj mësuesi indian arriti të mposhte sfiden e madhe pandemike duke krijuar klasa mësimore në rrugë. Me dije në qiell të hapur nisma e tij ka arritur të lëri mesazhe të mëdha te gjithsecili prej nesh.

Me përdorimin e rrugëve si klasa dhe fasadën e jashtme të ndërtesave si dërrasa të zeza mësuesi indian ka arritur të tej çojë dijen dhe të jetë padyshim triumfatori i kësaj sfide.

Duke na treguar se pasioni i profesionit i gërshetuar me kreativitetin mund të arrijë të sundojë mbi gjithçka.