PERO: TEMA E SIDA-s ËSHTË PJESË E PROGRAMIT NË SHKOLLA.Sipas te dhënave nga ISHP kontingjenti me i rrezikuar për infektimin me virusin Hiv-Aids jane adoleshentet dhe ne shumicën e rasteve te infektimit shkak është mungesa e informacionit për ketë arsye Star Plus ,

kontaktoi me psikologet e shkollave ne qytetin e Shkodrës sipas te cilëve informimi per Hiv-Aids eshte pjese e programit.Sipas specialisteve kontigjentet e shkollave jane me te rrezikuarit nga infektimi me Hiv-Aids apo edhe semundje te tjera te transmetueshme prandaj puna e psikologut dhe informimi i tyre qe ne bankat e shkolles per rrezikshmerine,mundesine dhe pasojat e infektimit me virusin Hiv-Aids apo edhe sëmundje te tjera te transmetueshme

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/7sMjQaaaa4E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAMA: BURG PËR BIZNESET QË NUK SIGUROJNË
Artikulli tjetërTRANSFERIMI I AKADEMISË, REAGOJNË STUDENTËT