TRYEZA E DYTË E KANDIDATES BAZHDARI ME EKPERTËT MË TË NJOHUR. Infrastruktura urbane dhe mobiliteti, kane qene ne focus te tyrezes se dyte te mbajtur nga kandidatja e mazhorances Keti Bazhdari. Me pranine e eksperteve, me te njohur ne Shkoder dhe shume pjesmarresve ne networkun mediatik I cili vjen sin je risi per Shkodren, zonja Bazhdari ka deklaruar se per Shkodren ka nje plan konkret urban, qofte ne infrastrukrue por edhe kthimin e ketij qytetyi ne nje qytet eko.

Nje risi mediatike e fushates elektorale, zonja Bazhdari, sjell modele konkrete per zhvillimin e shkodres, por qe duan nje mesazh po aq te qarte nga te gjithe votuesit ne 21 Qershor, per ti dhene Drejtimin e duhur Shkodres.