Innovation kafe, ka mberritur ne Shkoder. Nje ide ndryshe, qe eshte mbeshtetur nga Qendra Rinore Arka, por vjen sin je aktivitet I qendres , Albanian innovation Acelarator.

Te rinj nga fusha te ndryshme por edhe perfaqesues te ojf-ve ne Shkoder jane mbledhur se bashku per te sjelle nje ide innovative ne kete tryeze te perbashket. Bizneset kreativë si arkitektë dhe dizenjatorë, akademikë dhe drejtues të qeverisjes lokale, OJF dhe të rinjtë nga Shkodra I jane bashkuar kesaj tryeze, duke hedhur ide te ndryshme qe mund te vihen ne zbatim ne qytetin e Shkodres .

Artikulli paraprakSHQIPËRIA, DO TË JETË NË “PUSHTIMIN” E KAMERAVE
Artikulli tjetërU-17 RIKTHEHET TEK FITORJA, MUND 1-0 OLIMPIKUN