BREGU: QEVERIA DUHET TË KETË PRIORITET KRYESOR INTEGRIMIN. Kryetarja e Komisionit të Integrimit, Majlinda Bregu është ulur sot në një tyrezë me përfaqësues të qeverisë për të folur mbi integrimin e Shqipërisë.

Në Qendrën e Informimit të BE-së  është mbajtur takimi mbi procesin e integrimit evropian dhe hapat e Shqipërisë në këtë drejtim. Ish-ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu ka vënë në dukje se përgjatë këtij procesi vendi ynë ka çaluar gjithmonë në përmbushjen e kriterit politik.Gjate këtij takimi u tha se per te arritur standartet europine duhet te tregohet pergjegjshmeri dhe per kete kërkohet nga ana e qeverise nje përfshirje me e madhe e aktoreve politike. 

Artikulli paraprak“FARMAVIT” EDHE NË SHKODËR
Artikulli tjetërMAMOGRAFIA, BIE INTERESI