NXËNËSIT PËRFTIOJNË DIPLOMË E CILA NJIHET NGA SHTETI ITALIAN. Java e gjuhes italiane ne bote ka qene plot aktivitete edhe per nxenesit e sesionit dy gjuhesh shqip italisht ne shkollen e mesme 28- nentori.

Mesuesja e gjuhes italiane ka treguar per Star Plus se numri i nxenesve ne kete sesion eshte ne rritje dhe se gjuha italiane ne Shkoder eshte shume e perhapur.

Vete nxenesit kane treguar se pse kane zgjedhur te studiojne ne kete session. Nxenesit qe studiojne ne sesionin dygjuhesh shqip-italisht marrin nje diplome pjekurie e cila njihet edhe ne shtetin Italian e per rrjedhoje studentet kane me shume perparesi dhe mundesi studimi ne universitetet italiane.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/jBlYIi8aMP4?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMJEDISI, TJETËR FUSHATË E QEVERISË
Artikulli tjetër“PJETËR GJOKA” NIS RIKONSTRUKSIONI