TRAJNIM DY DITOR NË SHKODËR, ME PJESMARRJEN E 12 KOMUNAVE TË QARKUT. “Menaxhimi i faqes ëeb dhe promovimi i një biznesi në rrejtet sociale” kështu është quajtur projekti I trajnimit për biznesmenët në zonat malore të promovuar në Hotel Colosseo ne Shkoder,

ku në thelb të këtij takimi ka qënë aksesi në internet pasi ai është më i pakët sesa në zonat ku interneti ka akses të pandërprerë . Trajnim që do të zhvillohet për dy ditë rradhazi ku do të demostrohet mënyrat sesi mund të pomovojnë bizneset në faqet ëeb dhe në rrjetet sociale ku kjo gjë është realizuar në mënyrë evidente që edhe të pranishmit që ishin aty për tu trajnuar të informoheshin me detaje sesi mund të krijojnë një faqe ëebi për të reklamuar biznesin që I dedikohej tërësisht për bizneset në zonën “bjeshkët e nëmuna” në këtë projekt janë rreth 12 komuna , shkolla e bujtina që do të përfitojnë reklamimin e tyre në rrjetet sociale .