NISIN PRISHJET E MUREVE RRETHUESE QË NUK DISPONOJNË DOKUMENTACION. Zgjedhjet perfunduan dhe INUK tashme ka zbarkuar ne Shkoder. Ashtu sic ishte parashikuar, per shkak te rindertimit te Loro Boricit, Inspektoriati Ndertimort urbanistik Kombetar, ka qene present kete te hene ne Shkoder ku ka nisur prishjet e para. Ne fakt behet fjale per disa mure rrethuese te avullive te banesave, per te cilet pronaret nuk disponojne dokumentacionin perkates.

INUK, kishte paralajmeruar banoret se keto prishje do te kryhen sepse per keto pjese te territorit nuk ka asnje shkrese apo vendim per te cilat banoret mund te perfitojne demshperblim. Perfaqesues te INUK te pyetur ne Star Plus TV, sqarojne se nuk do te kete asnje prishje per ato iobjekte te cilet disponojne dokumentacionin e nevojshem deri ne momentin kur Keshilli I Ministrave do te marre vendimin per demshperblimin e pronareve te ketyre banesave. Megjithate, edhe gjate kesaj te hene perfaqesues te INUK dhe familjeve te cilet do te preken nga rindertimi I Loro Boricit, kane qene prane Bashkise se Shkodres, per marrjen e informacionit te duhur ne lidhje me kete process, I cili prejk rreth 30 familje ne kete zone te vjeter te qytetit te Shkodres, me qellimin e vetem, ndertimin e impiantit te Loro Boricit.

Artikulli paraprakGJYKATA E APELIT KTHEN NE BURG ARBEN FRROKUN
Artikulli tjetërEDUARD KUKAN: ZGJEDHJET HAP POZITIV, PROBLEM DEKRIMINALIZIMI