Festimi i vitit te Ri per shume kend mund te jete nje luks i tepert.Keto fjale mund ti lidhim vetem me realitettin Shqiptar i cili edhe pse eshte ne prag te vitit 2016 shoqeron mjaft problematika te cilat mund te kishin zene vend para nje shekulli por kurrrsesi ne ditet e sotme.

Roza Mato nje invalide qe jeton prane konviktit te shkolles profesionale Arben Broci kerkon te beje nje apel te vecante insitucioneve vendore, duke e ndihmuar me se munden pasi jeta i ka sjell mjaft peripeci. Kjo eshte Roza Mato e rritur me veshtiresi nga prinderit qe e braktisen dhe e lene ne harrese nga te gjitha qeverite e deritanishme.Ajo eshte nene e dy femijeve ndersa bashkshorti endet cdo dite per gjetjen e nje pune. Nje nga problemet e shumta qe shoqerojne invaliden eshte mungesa e ngrohjes, ndersa gjendja e hyrjes se konvitit eshte kshte mese te mjerueshme.Viti i ri 2016 po troket prandaj Roza nje grua e vuajtur por me zemer te mire kerkon ndihmen e te gjithe invidivideve apo subjekteve qofshin private apo shteterore.

Artikulli paraprakÇELA: 10 MILION EURO INVESTIME PËR SHKODRËN
Artikulli tjetërBUJQËSIA NË M.MADHE, IKËN NDRECA VJEN AGIM RAMA