LULETA:NDËRKOHË QË BASHKIA INVESTON KOMUNITETI SHKATËRRON.Bashkia e Shkodrës pervec mirëmbajtjes se ndriçimit publik po realizon edhe investime, konkretisht ne rrugën Shkoder-Shiroke, lulishten “Isa Boletini”, lulishten “Vaso Kadia” dhe 16 rruge dytësore.

Ne lidhje me problematiken e vazhdueshme te ndriçimit ne Unazën Lindore te qytetit te Shkodres Luleta u shpreh:Realizimi i ndriçimit ne lulishten e Perashit dhe disa rruge dytesore ndodhet ne fazën e prokurimit por pritet qe te mbarojne brenda ketij viti ndersa investimi per lulishten Vaso Kadia eshte parashikuar për buxhetin e vitit te ardhshem. E megjithë investimet qe po bën Bashkia nga njëra ane nga ana tjeter komuniteti po shkatërron prandaj nevojitet ndergjegjesimi qytetar per mbrojtjen e pronës publike

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/bHg9cVVpGwg?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak25 VITE NGA RËNIA E MURIT TË BERLINIT
Artikulli tjetërÇELSI MUND LIVERPULIN, BARAZON CITY