SHKODRANËT KËRKOJNË MË SHUMË NDËRHYRJE NË INFRASTRUKTURË DHE MJEDIS

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/m0iqcjb3uxA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVELIPOJA, ASNJË RAST VDEKJEJE NË PLAZH
Artikulli tjetërPËRGJAKEN RRUGËT NË SHQIPËRI