Përmes një ceremonie memorial Shoqata Internacionale e Policise në Shqipëri IPA Albania ka kujtuar dhe nderuar 5 policët të cilët humbën jetën nga virusi Covid-19 në Shkodër. Presidenti i IPA Albania, Skender Doda kujtoj kontributin e dhënë të të gjithë punonjësve të policisë gjatë periudhës së izolimt për shkak të pandemisë.

Presidenti i IPA Albania Skender Doda tregon arsyjen pse ishte qytetit i Shkodrës pikënisja e këtyre ceremonive memoriale.

52 punonjës policie humbën jetën nga Covid -19 në të gjithë Shqipërin në luftën ndaj Covid-19. IPA Albania do të zhvillojë ceremoni memoriala edhe në qytetet e tjera të Shqipërisë për të kujtuar të gjithë polictë që humbën jetën nga Covid-19.