Është zhvilluar sot në ambientet e teatrit “Migjeni” në qytetin e Shkodrës, takimi botëror i organizatës më të madhe joqeveritare të policisë në botë, IPA. Në takim pjesëmarrësit vlerësuan punën e bërë ndër vite nga organizata IPA.

Në fund të këtij takimi u vlerësuan me çmime mirënjohje arti për ata të cilët kanë kontribuar me punën e tyre ndëe vite në krijimin dhe zhvillimin e IPA section në Shqipëri.

Artikulli paraprak“BRANKO KADIA” NISËM “TË MBAJMË PASTËR AMBJENTIN”
Artikulli tjetërUDHA E KRYQIT, PALAJ: SHPOPULLIMI SHQETËSIM