NJË SITUATË KOMIKE ËSHTË SHËNUAR KËTË SEANCË NË KUVENDIN E SHQIPËRISË, E PA NDODHUR MË PARË.

KRYEMINISTRI EDI RAMA I KA LIRUAR FOLTOREN E KUVENDIT PARAARDHËSIN E TIJ BERISHA I CILI KOMENTONTE NGA VENDI PËR SKANDALIN E CEZ DHE E KA FTUAR TË DALË E TË FLASË NGA ATY. DEPUTETI E KA MIRËPRITUR KËTË “OFERTË”, ËSHTË NGRITUR NË AOLËN E KUVENDIT, NDËRSA KRAH TIJ QËNDROI SHEFI I MAZHORANCËS. NË FAKT, DEPUTETI DEMOKRAT ABUZOI ME KOHËN SAQË KRYEMINISTRIT JU DESH TË PRESË GJATË NË KËMBË KRAH TIJ, E SHPESH HERË TA PYES: A MBAROVE?

Artikulli paraprakSHQIPËRI-SERBI, ELBASANI NËN PUSHTETIN E TIFOZËVE KUQEZI
Artikulli tjetërFUTBOLLISTËT KUQEZI, MESAZH NDAJ TIFOZËVE