SHIMAJ: KEMI VENDOSUR GJOBA PËR MUNGESË TË SIGURISË NË PUNË. ISHP gjate vitit 2014 ne kuader te uljes se informalitetit ne pune ka realizuar 794 inspektime ne terren per rreth 9947 punemarres.

Nderkohe per kushtet e sigurise ne pune Shimja ka treguar se sektoret me problematike jane ato te ndertimit dhe prodhimit. Edhe gjate vitit 2015 ISHP do te kete objektiv inspektimet ne terren per eliminimin e informalitetit ne vend dhe rritjen e sigurise ne ambjentet e punes si nje fenomen i rrezikshem i cili vetem pak dite me pare mori jeten e nje personi.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/x0GhVLxlRBY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]