IMAM MUHAMED SYTARI: ISLAMI NUK ËSHTË PËR TALLJE. Myfitu I shkodres imam muhamed sytari para besimtareve solli ne vemendje ngjarjet e fundit qe kane ndodhur ne paris duke nenvizuar se gjate kesaj kohe me shume se asnjehere myslimanet po etiketohen si terroiste.

Por myftiu Sytari, solli per te pranishmit edhe shembullin e Papa Franceskut, I cili denon poshterimin e fese se tjetrit. Myftiu gjate predikimit foli mbi muajin e te lindjes se profetit muhamed si shembulli me I mire per njerzimin.Perpara ambienteve te kesaj xhamie vihej re vendosja e nje baneri me fjalet e diplomatit dhe politikanit te shquar gjerman bismarku per islamin dhe respektin qe ai ka shkruar per figuren e profetit muhamed.