Gazetari dhe komentatori Ismet Bellova është larguar me përshtypjet më të mira nga Shkodra teksa ishte i ftuar në emisionin “Star Sport”.

Bellova me një eksperiencë të gjatë në radio dhe television thotë se prania e tij në “Star Sport” ishte e veçantë.

BELLOVA: STUDIO E “STAR SPORT” E RRALLË NË SHQIPËRI

Bellova vlerëson edhe studion e re dhe teknologjinë që i ofrohet nga ekrani i “Star Plus” teleshikuesve të shumtë në Shkodër dhe më gjërë.

Ismet Bellova është një prej emrave më të mëdhenj të gazetarisë shqiptare. Për dekada me radhë zëri i tij vinte përmes valëve të radio Tiranës duke përcjellë emocione pafund mes të cilave edhe sukseset e shumta ndër vite të Vllaznisë.