Kryetarja e bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, ka komentuar në rrjetin social Facebook protestën e organizuar sot nga opozita shqiptare në Tiranë.

Ademi e quan madhështore këtë protest dhe falenderon Shkodrën dhe të gjithë shqipërinë.

Statusi i plotë i Ademit në FB: Kur populli te thot ik!

Madheshtore protesta ashtu sic jane endrrat tona madhështore per një qeverisje ndryshe për qytetarin dhe me qytetarin.

Faleminderit Shkodër!

Faleminderit Shqipëri! 

/ Star Plus TV /