iPhone 6S dhe Samsung Galaxy S7 mund të jenë telefonat më të mirë mobilë në treg aktualisht.

Sipas një liste të përgatitur nga britanikja “The Telegraph” pjesë e kësaj liste janë rreth 20 telefona, ndërsa telefoni më i shitur në të gjithë kohërat është Nokia 1100. Plot 250 milionë telefona të tillë janë shitur në mbarë botën.

/ Star Plus TV /

Artikulli paraprakZBULOHET AXHENDA E KONGRESIT TË PS-së
Artikulli tjetërSHËRBIMET SOCIALE NË BASHKINË SHKODËR