LAJMI PËR NDARJEN NGA JETA TRISHTOI MIQTË DHE QYTETIN E SHKODRËS. Ndarja nga jeta e violinistit e kompozitorit shkodran Mark Kaftalli ka trishtuar miqtë e tij me të cilët e punoi e po ashtu krejt qytetin e Shkodrës. Një nga ata është muzikanti Namik Jahja që për shumë vite punoi me Mark Kaftallin.

 

“Star Plus” i shpreh ngushëllimet familjarëve, të afërmve e miqve për ndarjen nga jeta në moshën 81 vjeçare të kompozitorit e violinistit Mark Kaftalli.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/dttSA7umxNI?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“NEXT” ÇEL DYERT NË SHKODËR
Artikulli tjetërNIS PLOTËSIMI I FORMULARIT A3