Kryeministri Rama ka dedikuar nje status per “Diten Boterore te Femijeve” ku uron jave te mbare dhe shkruan dhe shkruan se “perpjekjet nuk do ndalen asnje dite per te ndertuar per femijet Shqiperine Europiane qe duam”

Statusi i plote i Kryeministrit 

MIRËMËNGJES  dhe, në këtë Ditë Botërore të Fëmijëve, ju uroj një fillim jave të mbarë.

Është një ditë reflektimi por edhe inkurajimi në përpjekjen tonë të përbashkët për të ndërtuar për fëmijët tanë Shqipërinë që duam, me #Shtet  #Punë  dhe #Mirëqenie.