Atmosfere festive te festave te Nëntorit ne kuadër te javës se pavarësisë se organizuar nga Bashkia e Shkodrës, i është bashkuar dhe Banda Frymore e qytetit te Shkodrës.

Nje aktivitet qe hapi edhe sezonin e aktiviteteve te kësaj bande ne Shkodër për vitin 2015-2016. Pjese te zgjedhura u interpretuan me mjeshtri nga banda frymore e Shkodrës, një simbol i qytetit. Nje aktivitet qe vjen si bashkëpunim i Bashkisë Shkodër, Qendrës Kulturore Pjetër Gaci, dhe serviri për te pranishmit një larmishmeri te muzikës, ndërkohe qe këtë koncert do te keni mundësi ta ndiqni te plote ne ekranin e Star Plus TV.

Artikulli paraprakSHKOLLA “MARK LULA” FESTON 103-VJETORIN E PAVARËSISË
Artikulli tjetërSHKOLLA “PRENKË JAKOVA” SJELL KONCERTIN “ARBËR”