Ne kuader te javes europiane te levizjes, te rinjte e qytetit te koplikut, te udhehequr nga qendra kulturore e femijeve ne koplik, i jane bashkuar aktiviteteve ne te gjithe shqiperine.

Nxenesit e shkollave 9 vjecare te ketij qyteti, kane pedaluar ne rruget e ketij qytetit ne Bashkine Malesine e Madhe. Drejtoresha e Qendres Kulturore te femijeve ne qytetin e Koplikut, Lindita Shabaj, ka folur edhe rreth rendesise se ketij aktiviteti.

Angazhimi i te rinjve dhe femijeve ne keto aktivitete eshte tejet i rendesishem, per angazhimin e tyre ne jeten shoqerore e aq me teper ne dite te vecante, sic eshte java europiane e levizjes.

Artikulli paraprakSHKODËR, ARRESTOHEN DY SHTETAS PËR KONTRABANDË
Artikulli tjetërHAXHIA: EVENTET KULTURORE FILLOJNE BASHKE ME VITIN AKADEMIK