Vota e zonjave të Shkodrës, familjareve të përkushtuara, do ta bëjë fitoren e 14 Majit më të thellë dhe të bukur. Programi ynë ka një zë të veçantë për to, sepse kontributi që kanë në shoqëri është i pazëvëndësueshëm. Bashkë Fitojmë✌️
#votoBardhSpahia2
#votobashkëfitojmë1