Jemi në Mars dhe nese ne Shkodër rrezet e diellit kane detyruar qytetaret qe te ndryshojne garderoben, Thethi vazhdon të jetë i bllokuar totalisht.

Nga Boga në Qafë Thore rruga është hapur ndërsa nga Qafë Thoria deri në Theth është e pakalueshme Ka nga ato banor të këtyre zonave që u duhet të ecin për orë të tëra në këmbë për te kaluar pjesën e bllokuar. Nosh Nikaj nga Boga i cili po kthehet nga Thethi dhe thotë se rruga është e pakalueshme dhe i është dashur të ecë në këmbë. Pavarësisht se u premtua se ne kete zone do te nderhyhej për hapjen e plotë të këtij segmenti, keto pamje tregojnë qarte situaten e krijuar në zonën e Thethit, një zonë e harruar prej vitesh, dhe e lene ne harrese nga te gjitha pushtetet .