Ardian Dodani nuk eshte me drejtor i Aluiznit Shkoder.

Largimi i tij nga drejtimi i ketij institucioni eshte zyrtarizuar diten e sotme. Kane qene vete perfaqesues te Drejtorise se Pergjithshme te Aluiznit, te cilet kane komunikuar largimin e Dodanit dhe emerimin e zevendesuesit te tij Luan Harusha. Nderkohe Dodani ka deklaruar se doreheqja e tij nuk lidhet aspak me përformancën dhe punën e deritanishme, por per kalimin ne krye te nje institucioni tjeter. Ndryshimet ne kete drejtori jane konfirmaur ekskluzivisht per star plus nga vete dodani dhe harusha Shkarkimi i Dodanit eshte diskutuar edhe me pare brendave rradheve te socialisteve madje edhe ne nje nder takimet ku I pranishem ishte edhe vete I deleguari PS ne Shkoder Didmir Bushati. Nderkohe levizja e drejtorit te Aluiznit ne qytetin e Shkodres eshte paraprire me dy ndryshime te tjera ne dy drejtorite e OSHEE te administruara nga Partia Socialiste Nga ana tjater burime te brendshme bejne me dije se vala e sharkimeve dhe levizjeve te drejtoreve te Partise Socialiste ne Qarkun e Shkodres ne kete fillim viti pritet te perfshije edhe te tjere